Voor de startersswitchers en werkenden: het kieswerk loopbaantraject.
Doe de kieswijsanalyse en kom erachter wat jouw volgende stap op de arbeidsmarkt is

Werk dat echt bij jou past, waar je energie van krijgt, en waar je jouw talenten optimaal kunt inzetten. Dat willen we allemaal.
Wij geloven erin dat dit voor iedereen mogelijk is.

De eerste stap hierin is het ontdekken wie jij bent. Dit doen we samen in het traject van Kieswerk. Een kort, krachtig en vooral spot on loopbaantraject, waarna je gericht op zoek kan gaan naar werk dat bij jou past. Het begint bij het maken van de Kieswijsanalyse: een unieke talentenanalyse waaruit komt wie jij bent (persoonlijkheid), waar je energie van krijgt (motivatie), hoe jij werkt (werkhouding), welke omgeving daar het beste bij past (sectoren), wat jouw capaciteiten zijn en wat jouw persoonlijke aandachtspunten zijn. Al deze uitkomsten koppelen we aan jou terug in een uitgebreid gesprek. Heb je daarna behoefte aan een extra gesprek om bijvoorbeeld een sollicitatie voor te bereiden? Dat kan.

 

Na afloop van het kieswerk traject weet jij:

DIT BEN IK

DIT KAN IK

DIT WIL IK

HIER HOOR IK

Het kieswijs loopbaantraject bestaat uit drie stappen. Zo houden we het kort, krachtig en spot on

1

Je maakt de Kieswijsanalyse op je computer, tablet of telefoon. Het kan overal, maar neem er wel de tijd voor.
(Duur: ± 1,5 uur)

2

Je gaat op gesprek bij één van onze adviseurs om de uitslag van jouw analyse te bespreken. Na afloop kan jij zeggen: ‘Dit ben ik, dit kan ik, dit wil ik en hier hoor ik.’
(Duur totaal: ± 2 uur)

3

Naar aanleiding van het gesprek kan je kiezen voor een uitgebreid verslag. Maar ook eventueel voor een vervolggesprek om je verder te helpen (bijvoorbeeld bij je sollicitatie).

Particulieren:
€ 699,- ex. BTW

Bedrijven:
€ 899,- ex. BTW

Met verslag
+ €250 (ex. BTW)
Met vervolggesprek
+ €125 (ex. BTW)

Wat is de Kieswijsanalyse? Bekijk het filmpje hieronder!

Marc (27)

De Kieswerkanalyse was heel waardevol voor mij vanwege de combinatie van test en gesprek. Het zijn onderwerpen waar ik vaak over nadacht en die niet nieuw zijn, maar juist door de test en het bespreken van de uitslag met een warme, ervaren adviseur, lukte het me om de kluwen van gedachtes te structureren, nieuwe inzichten te krijgen en zelfverzekerder te zijn in mijn keuze.

Merijne (26)

Heel waardevol om bij Kieswijs Young Professionals op een enorm positieve en persoonlijke manier het gesprek aan het gaan over zowel mijn kwaliteiten, valkuilen, wensen en behoeften zodat ik gericht op zoek kon naar mijn eerste baan!

Fleur (28)

Met drie jaar werkervaring op zak kwam deze analyse voor mij op het juiste moment. Het gaf me bevestiging van mijn kwaliteiten en een duwtje in de rug om niet bang te zijn voor een sector switch. Veel uitkomsten waren herkenbaar en daarom juist een extra bevestiging van de dingen waar ik in mijn werk energie van krijg.

Wat maakt onze adviseurs bijzonder?

Deze Kieswijsadviseurs zijn gespecialiseerd in het Kieswerk traject.
Na afloop van het traject is het mogelijk om bij hen coaching te volgen.

Dit is het verhaal van Coen, een switcher die dankzij het kieswerk traject nu wel op de goede werkplek zit

Wil jij erachter komen welk soort werk er bij jou past?

Veelgestelde vragen over het kieswerk loopbaantraject

Voor wie is het kieswerk loopbaantraject geschikt?

Voor de starters, switchers en werkenden. Kortom: iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan en daarbij graag gericht op zoek wil gaan.

Waar maak ik de test?

Je maakt de test online.

Hoe lang duurt de test?

Gemiddeld 1,5 uur. Er zit alleen geen tijdslimiet op, behalve aan de 5 cognitieve testen.

Hoe lang duurt het adviesgesprek?

Dat duurt ongeveer 1,5 uur. We bespreken de uitkomst van de Kieswerkanalyse© en wat dit betekent voor je (toekomstige) werk.

Blijft het hierbij?

Nee! Na het eerste gesprek, kun je terugkomen voor nog een gesprek van circa 1 uur. We gaan dan dieper in op hoe je jouw doel kunt bereiken en welke acties nodig zijn om jouw talenten het best tot hun recht te laten komen!

Is er na het Kieswerktraject ook coaching mogelijk?

Ja, dit gaat in overleg met de adviseur.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn:
De analyse €699 (ex BTW)
Met uitgebreid verslag + €250 (ex BTW)
Met vervolggesprek + €125 (ex BTW)